Intensivutbildning Personbil

Vi på Apladalens Trafikskola AB i Värnamo erbjuder dig som kund intensivutbildning på 2-3 veckor. Att gå en intensivkurs är effektiv form av utbildning.  Den ställer krav på att du redan har en god grund när det gäller bilkörning. Är du helt grön eller inte kört så mycket bil tidigare, rekommenderar vi Planerad Utbildning.

Allt börjar med att du boka in en testlektion där trafikläraren gör en ungefärlig bedömning på var du ligger till i din körning. Läraren bedömmer hur du manövrera bilen, hur du följer regler och tillämpa dem, om du kör sparsamt samt trafiksäkerhet och ditt beteende i olika trafikmiljöer. Utifrån dessa bedömningskriterier görs sedan en bedömning på antal lektioner som kommer att behövas. När du är klar med din testlektion lägger ni upp en utbildningsplan och boka prov samt se till att du får all den information som behövs innan du starta din kurs hos oss.

Planerad Utbildning

Planerad utbildning är en from för dig som kanske inte har kört så mycket bil innan men vill ändå köra lite mer intensivt 3 gånger i veckan under en period som ett exempel . Du kör i din egna takta och väljer själv hur mycket samt hur intensivt din kurs ska vara. Detta kräver ju självklart en del mängdträning hemma med din handledare. Så ska denna formen bli så bra som möjligt.

Rekommendera vi att man kör 2-3 gånger i veckan och resten av tiden med sin handledare hemma och vill handledare är den välkommen att följa med på körlektioner.

___________________________________________________________________________

Förskottsbetalning gäller för dig som går Intensiv kurs! Ej planerad utbildning, om behov finns kan vi hjälpa dig att ordna ett lån på Resurs Bank.

(Trafikverkets avgifter tillkommer)

Välkommen med din intresseanmälan via e-post, telefon eller formulär nedan!

14 + 10 =

Kontaktuppgifter

Apladalens Trafikskola AB
Brogatan 8
33130 Värnamo
Telefon: 0370-30 11 71
info@apladalenstrafikskola.se

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress