Nu är är våren snart här! Passa på att boka din plats på Moped utbildningen.

Anmälan görs till Agneta på 0370- 30 11 71 eller så kan du boka direkt via vår E-handel

 

 

 

AM

Ansök FÖRST om körkortstillstånd på transportstyrelsen (eleven får inte börja övningsköra utan giltigt körkortstillstånd), även giltig legitimation krävs.

  1. Går utbildning hos behörig utbildare (privat övningskörning är inte tillåten). Utbildningen består av 8 timmar teori och 4 timmar körning (1 timme manöverbana och 3 timmar i trafik)
  2. Genomför ett godkänt kunskapsprov på Trafikverket som vi på Trafikskolan bokar till eleven i anslutning till avslutad utbildning.
  3. Därefter får du ett körkort.

HUR GÅR DET TILL HOS OSS?

Du anmäler dig i god tid till vår mopedutbildning i receptionen eller 0370-301171. Det går också bra att maila: apladalens.trafikskola@telia.com

Vi börjar alltid med en Upptaktsträff där helst både du som elev och målsman är närvarande. Vi informerar er om hur utbildningen går till och vilka krav som ställs på eleven. Upptaktsmötet är samma vecka som utbildningen (teorin) börjar.

När du (elev) påbörjat din teori kommer du överens med oss om din första körlektion som då är på manöverbanan där du får lära dig hantera mopeden. Du ska vid detta tillfälle ha tåliga och skyddande kläder på dig. Du kan också låna kläder av oss. Hjälm och handskar har vi att låna ut till dig. Sedan bokar du och Trafikläraren in fler körlektioner som passar dig, där du ska köra i trafik. Teorilektionerna du ska komma till är här på trafikskolan i vår teorilokal och utbildningen är på 2 timmar per tillfälle. Du har med dig böckerna till samtliga teorilektioner eftersom vi kommer att arbeta mycket utifrån böckerna. Du kommer att få läxa av oss efter varje teoritillfälle.

När hela utbildningen (teori och körning) är avklarad gör du ditt kunskapsprov på Trafikverket.

Efter avslutat och godkänt prov kommer körkort att skickas hem till dig så du kan hämta det på posten. Se då till att ha giltig legitimation så att du kan hämta ut detta.

Du är välkommen att höra av dig om du har frågor och funderingar!

Förarbevis

Inget körkortstillstånd krävs, däremot krävs giltig legitimation

  1. Går utbildning hos behörig utbildare (privat övningskörning är inte tillåten). Utbildningen består av 8 timmar teori och 2 timmar körning (1 timme på manöverbana och 1 timme i trafik).
  2. Genomför ett kunskapsprov på Trafikskolan efter avslutad utbildning.
  3. Därefter får du ett Förarbevis.

HUR GÅR DET TILL HOS OSS?

Du anmäler dig i god tid till vår mopedutbildning i receptionen eller 0370-301171. Det går också bra att maila: apladalens.trafikskola@telia.com

Vi börjar alltid med en Upptaktsträff där helst både du som elev och målsman är närvarande. Vi informerar er om hur utbildningen går till och vilka krav som ställs på eleven. Upptaktsmötet är samma vecka som utbildningen (teorin) börjar.

När du (elev) påbörjat din teori kommer du överens med oss om din första körlektion som då är på manöverbanan där du får lära dig hantera mopeden. Du ska vid detta tillfälle ha tåliga och skyddande kläder på dig. Du kan också låna kläder av oss. Hjälm och handskar har vi att låna ut till dig. Sedan bokar du och Trafikläraren in nästa körlektion där du ska köra i trafik. Teorilektionerna du ska komma till är här på trafikskolan i vår teorilokal och utbildningen är på 2 timmar per tillfälle. Du har med dig böckerna till samtliga teorilektioner eftersom vi kommer att arbeta mycket utifrån böckerna. Du kommer att få läxa av oss efter varje teoritillfälle.

När hela utbildningen (teori och körning) är avklarad gör du ditt kunskapsprov hos oss på Trafikskolan.

Efter avslutat och godkänt prov kommer ditt Förarbevis att skickas hem till dig så du kan hämta det på posten. Se då till att ha giltig legitimation så att du kan hämta ut detta.

Du är välkommen att höra av dig om du har frågor och funderingar!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress