Så utbildar vi!

Vi vill presentera vårt sätt att utbilda så läs gärna detta!

 

På Apladalens Trafikskola AB arbetar vi för att få säkra, förstående, riskmedvetna och miljömedvetna förare ute på våra vägar. Förare som vi själva som bilister vill kunna möta i trafiken. Av den anledningen ser vi till att teorikunskaper och körkunskaper går ”hand i hand” med varandra. Vi följer dig Noga i din utveckling och ser med alla de medel vi har möjlighet till ,till att du är färdigutbildad när du kommer till ditt sammanhållna förarprov på Trafikverket.

Vi släpper inte upp dig till prov om du inte är färdig med din utbildning. Vi chansar inte på att du ska klara dig utan att du har de allra bästa förutsättningar till att just klara dig både vid förarprovet och inte minst i trafiken när du väl har fått ditt körkort. Du ska vara mycket riskmedveten, ha förståelse för andra trafikanters olika beteenden även om dessa inte är enligt reglerna och du ska kunna köra på ett sätt som medför mindre utsläpp av avgaser i trafiken.

Vi på Apladalens Trafikskola AB ser mycket allvarligt på bilkörning med tanke på alla risker som finns och mänskliga fel och brister hos oss alla som vi vill att du ska ha förståelse för som förare i trafiken.

Det kan hända att din lärare bokar sammanhållet förarprov till dig redan i början av din utbildning och ger dig själv i uppgift att boka in det antal körlektioner din lärare anser att du behöver (dvs. planerar hela din utbildning). För att detta är gjort är det inte säkert att ditt förarprov blir just på den dag vi bokat. Det kan alltså hända att du, när det närmar sig ditt förarprov inte har gjort den teori på elevcentralen som vi kräver (det är nämligen vår enda ”måttstock” på vad du har för teorikunskaper) eller att du inte bokat in de körlektioner vi kommit överens om med dig att vi då mest troligt kommer att boka fram ditt förarprov tills du förmodar vara klar med teorin och körningen. Tack vare vårt sätt att utbilda och vår noga koll på dina framgångar så har vi god statistik vid förarprov som i sin tur förhoppningsvis leder till säkrare nyblivna förare i trafiken eftersom det är vårt största Mål. Vi utbildar alltså för Framtiden och inte för Förarprov eftersom förarprov enbart är en stickprovskontroll som ibland tyvärr kan vara missvisande.

Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med vårt sätt att undervisa och vi ser fram emot att få undervisa dig fram till att bli en säker körkortsinnehavare.

Är du fundersam eller missnöjd med något vill vi att du vänder dig till utbildningsledaren på respektive behörighet.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss och vi lovar att göra allt för att du ska bli nöjd och sist men inte minst så lovar vi att vi gör allt för att utbilda dig till en säker förare för det är vår Högsta och Största ambition. Det är därför vi finns.

MVH. Josef Sandberg Trafikskolechef / Apladalens Trafikskola AB`s personal.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress